Vi på Västerro

 

Anders Westerberg

Kreativ fiskare och vildhjärna som ser möjligheter där andra ser skräp. Vid sidan av gård, fiske, träsnideri och det ständigt pågående idéflödet jobbar Anders som inredningsreparatör på kryssningsfartyg. Söker ständigt efter nya sätt att äta fisk.

Maria Sten-Westerberg

Studerar turism, arbetar som farmaceut och älskar att ta emot besök på gården. Vårdar ömt gårdens 500 vinrankor och fyra växthus. Hon har precis köpt ett torkskåp för att pröva på att tillverka åländska russin.

Gården Västerro

Västerro byggdes 1999 på en vacker naturtomt vid havets rand. Här finns strandbodar, brygga, en egen liten båt för fiske och stora planer på att bygga ut med fler utrymmen för att ta emot gårdsbesök.

Kontakta oss

Västerro ab
Herrövägen 217
Tel: +358 40 56 42 308
smakrikt@vasterro.com

Hållbarhet inom besöksnäringen

Hållbarhet

Vår verksamhet är Green Key-certifierad. Green Key är en internationell hållbarhetscertifiering för restauranger, caféer, logianläggningar och besöksanläggningar.

Vi tycker att Green Key lever i samråd med naturen och vi försöker få restaurangen att ” växa ihop ” med naturen. Certifieringen betyder ytterligare ett steg i vår hållbara utveckling och det är naturens reklampelare, som matgästerna / turisterna observerar med glädje.

Mer information om våra mål och Green Key hittar ni här.