Om Västerro

 

Anders Westerberg

En kreativ fiskare och vildhjärna som ser möjligheter där andra ser skräp. Kärleken till råvaran genomsyrar Anders ständigt pågående idéflöde. Han söker ständigt efter nya sätt att äta fisk, och att förädla havets skörd i sitt fiskrökeri.

Gården Västerro

Västerro byggdes 1999 på en vacker naturtomt vid havets rand. Här finns strandbodar, brygga, en egen liten båt för fiske och en gårdsrestaurang där Anders alla gastronomiska idéer tar sig uttryck. Här låter han sina gäster uppleva ”Ett hav av smaker” – temamiddagar där han med hjälp av glöd, träspån, rök och fantasi har förvandlat rens, småfisk och ful fisk till smakrika skärgårdstapas.

Kontakta oss

Västerro ab
Herrövägen 217
Tel: +358 40 56 42 308
smakrikt@vasterro.com

Hållbarhet inom besöksnäringen

Hållbarhet

Vår verksamhet är Green Key-certifierad. Green Key är en internationell hållbarhetscertifiering för restauranger, caféer, logianläggningar och besöksanläggningar.

Vi tycker att Green Key lever i samråd med naturen och vi försöker få restaurangen att ” växa ihop ” med naturen. Certifieringen betyder ytterligare ett steg i vår hållbara utveckling och det är naturens reklampelare, som matgästerna / turisterna observerar med glädje.

Mer information om våra mål och Green Key hittar ni här.