Skördefesten på Åland, vi är med!

I år kommer Västerro att delta för första gången i Skördefesten, som Plåpp Åpp gård. Det ser vi framemot! Vi är med på lördagen den 17.9 kl. 11-17 och söndagen 18.9 kl. 11-15. Vi är jätteglada över alla försäljare, som kommer hit och säljer sina fina produkter och de har också deltagit i planeringen av dagarna och hjälper till med t.ex skyltar och bord och en massa annat. Bilderna är från en talkokväll med försäljarna (det var verkligen varmt då)… männen jobbade och vi kvinnor planerade! Vi har fantastiskt kul tillsammans och det är så roligt att ha fått nya kontakter på detta vis, vi har träffats via REKO.

Vi kommer att ha fiskförsäljning, rökta produkter, vykort, saft mm till salu och så finns det fårfällar från Wikströms på Strömsvik (Lisbeth Wikström), Alexandra Sjöblom säljer havtornsprodukter, Öfvergårds ( Anna och Jan Alm) säljer äppel, Camilla Karlsson-Henderson ( Camillas sommarblommor) och James Henderson säljer grönsaker och eventuellt blommor!

På gården kommer vi att ha matservering, rökt fisk (flundra så långt det räcker) med tillbehör, kaffe och dopp. Barnen kommer att ha tillgång till lekstugan och så blir det en barnaktivitet. Vi är evigt tacksam också över släkt, vänner och bekanta , som lovat komma och hjälpa till, det här skulle vi aldrig någonsin klara själva! Kika även på skordefest.ax, där finns den sista uppdaterade versionen och där kan man planera vilka gårdar man vill besöka.

Det är mycket jobb, som återstår innan vi kan Plåppa Åpp men vi ser framemot att kunna dela med oss hur vi har det på vår gård. Västerros fisk finns även på Viking Lines m/s Rosellas Skördefestmeny 1.9-30.9. 2016 och det är vi förstås jätteglada över, vikingline.ax/skordemanad.